Karosszéria műhely

Fényezőműhely és karosszéria műhely fő szolgáltatásai:

karosszeria.jpg

2002 – ben üzembe helyezett karosszéria lakatos és fényező üzemünkben 450 m² -es területen szolgáljuk ki ügyfeleinket magas színvonalú és gyors szolgáltatást nyújtva, amelyet a helyi kárfelvételi lehetőség is elősegíti.

A javítások elvégzéséhez a legjobb minőségű Renault segédanyagokat használjuk. Az elkészült gépkocsik fényezési munkáit a világszerte magas minőségi színvonalat képviselő fényező anyagokat gyártó és forgalmazó cégek (pl. AUTOCOLOR) termékeivel végezzük. A korszerű technológiai és környezetvédelmi előírásokat követve és figyelembe véve, a fényezési munkákat kizárólag engedélyezett, vízbázisú anyagokkal végezzük. A javított gépkocsiknál fellépő színeltéréseket számítógépes színkeverő berendezés alkalmazásával tudjuk kiküszöbölni.

A folyamatosan magas színvonalú munka biztosítéka – a Renault ellenőrzés és műszaki háttér mellett – a gyártó által elismert és támogatott folyamatos hálózati oktatás és továbbképzés, melyen a 3 karosszériafényező és 4 karosszéria lakatos munkatársaink részt vesznek.

A munkák szakszerű elvégzéséhez gyári célszerszámokkal, valamint speciális berendezésekkel rendelkezünk (huzatópad, dózer, hidraulikus nyomató, autogén – és védőgázos hegesztőkészülék, ponthegesztő).

Márkáink